Galaxy S5 Zoom yani Galaxy K 29 Nisanda Tanıtılabilir!

Samsung'un telefonlu kamera segmentindeki telefonu Galaxy S4 Zoom'un yeni modeli 29 Nisanda tanıtılabilir.

Galaxy S5 Zoom yani Galaxy K 29 Nisanda Tanıtılabilir!

Samsung ürün gamına farklı farklı ürünler koyarak genişletmeyi seven bir firma. İlk Android'li kameradan sonra "newden bıununla telefonda edemiyoruz" sorularından sonra GAlaxy S4 ile alaksı olmayan Galaxy S4 Zoom modelini geçtiğimiz yıl piyasaya sunmuştu.

Şahsımında para vererek aldığı bu telefon özellikle tek bir alım kriterine hitap ediyor; oda fotoğraf çekim kalitesi. 999 TL'den satın aldığım bu kalın şeyi bu telefonu hiç bilmeyen birine bunun bir telefon olduğunu anlatmak bir hayli zor olabiliyor.

GAlaxy S4 Zoom'un en beğenilmeyen tarafı ise arkada optik zoom yapan merceğinin dışarı doğru yaptığı çıktısıydı ve Samsung'ta bu sorunu ortadan kaldırmak için 1 yıldır çalışıyordu.

Geçtiğimiz Glaxy S4 Zoom'un devam telefonu olarak nitelendirdiğimiz Galaxy S5 Zoom'un fotoğrafları internete düşmüş ve bizde sizlere bunun haberini vermiştik. 

Galaxy S5 Zoom olarak bildirdiğimiz telefonun aslında Galaxy K oalrak tanıtılacağını öğrenmiş bulunmaktayız. SM-C115 EXIF kod adı bulunan yeni telefon ile ilgili bildiklerimiz sadece bu değil. Samsung'a yakın kaynaklardan alınan habere göre Galaxy K 29 nisanda yapılacak özel bir etkinlik ile tüm dünyaya duyurulacak. Bu duyurudan evvel Galaxy K yani Galaxy S5 Zoom ile çekildiği iddia edilen bir fotoğraf ve bu fotoğrafın teknik detaylarını gösteren bir ekran görüntüsü yayınlandı. Resmin orjinal haline üstüne tıklayarak ulaşabilrisiniz.

1397747806_galaxy-k-exif.jpg