Hacktrick'14 Güvenlik Konferansı çok yakında

Hactrick'14, Octosec Bilgi Güvenliği Ekibi ve Ankara Üniversitesi ortaklığıyla düzenleniyor.

Hacktrick'14 Güvenlik Konferansı çok yakında
Güvenlik ihtiyacı insanlığın varoluşundan günümüze kadar yaşam için gerekli olan en temel kavramlardan birisidir. Bilgi ve bilişim çağını yaşadığımız bu dönemde güvenlik ihtiyacımız siber ortamlara taşınmış bulunmaktadır.
 
Yakın zamanda gördüğümüz ve halen devam etmekte olan siber saldırılar, ülkelerin siber ordular kurmaları, siber güvenlik için ayırdıkları bütçeler ve ülkeler arası siber savaşlara bakıldığında siber ortamlarda güvenliğin ne kadar önemli olduğu görülmektedir.
 
1395052021_hack.jpg
 
Octosec Bilgi Güvenliği Ekibi ve Ankara Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen Hactrick'14, ülkemizdeki siber güvenlik farkındalığını arttırmak, sektörde çalışan kişileri tanıştırmak ve sektör-öğrenci buluşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen siber güvenlik konferansıdır.
 
Siber güvenlik sektöründe çalışan deneyimli konuşmacılar ile birlikte 9 Mayıs tarihinde sunumlar, 10 Mayıs tarihinde eğitimler ve 11 Mayıs tarihinde yarışmaların olduğu zengin ve eğlenceli geçecek bu konferans, 9-11 Mayıs tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsünde düzenlenecektir. Hacktrick'14 ile başlayan ve 3 gün süren bu etkinliğin her yıl düzenli olarak yapılması planlanmaktadır.
 
Etkinlik tamamen ücretsiz olup, katılım için kayıt yapılması gerekmektedir. Kayıt hakkında bilgi edinmek ve daha fazla detaya erişmek için, hacktrick14.com adresini ziyaret edebilirsiniz.