İninal kart para yükleme rehberi

Türkiye'de en çok tercih edilen ön ödemeli kartlardan İninal karta nasıl para yüklenir?

İninal kart para yükleme rehberi

Özellikle bilgisayar oyunlarıyla yaptığı anlaşmalar sonucunda kredi kartı çıkaracak yaşta olmayan 18 yaş altı oyuncuların tercih ettiği İninal kart anlaşmalar yapmaya ve kullanıcılarına fırsatlar sunmaya devam ediyor. Ülkemizde en çok kullanılan ön ödemeli kartlardan İninal Karta anlaşmalı noktalardan veya PTT ATM'leri ve ING Bank ATM'lerinden para yükleyebiliyorsunuz. İninal karta para yükleme rehberi haberimizde!

1462018743_ininal-kart.jpg

PTT'nin ATM'lerinden İninal karta para yüklerken kartı ATM'ye sokmanız ve ardından para yatırma seçeneğinden yatıracağınız tutarı kartınıza yüklemeniz gerekiyor ancak PTT bu yüklemede işlem ücreti alıyor. İninal karta ATM aracılığıyla para yüklemeniz için diğer bir seçenek ise ING Bank ATM'leri, üstelik ING Bank ATM'lerinde işlem ücreti ödemiyorsunuz. Birçok kişi ING Bank ATM'lerinden İninal karta para yüklemede sorun yaşayabiliyor çünkü İnial karta bu ATM'lerden para yüklemek için kartsız işlem yapılması gerekiyor.

ING Bank ATM'lerinde İninal kartınıza para yüklemek için öncelikle kartınızı sokmadan kartsız işlem yapabilmek için giriş tuşuna basın ve ardından "Ön Ödemeli Karta Para Yükle" seçeneğini seçin. Bu ekranda T.C. Kimlik No'nuzu ve Cep Telefonu Numaranızı yazdıktan sonra devam edin, son aşamada yükleme yapacağınız İninal kartınızın ön kısmındaki kart numarasını girin daha sonra yatırılacak tutarı para girişinden sokun ve yüklemeyi onaylayın.

Ayrıca Migros, Tansaş, Migros Jet ve seçkin YAY-SAT satış noktalarından İninal kartınıza para yüklemesi yapabilirsiniz. Bu noktalardan yapacağınız yüklemelerinizde ayrıca 2TL ücret tahsis edileceiktir.