2023'te Netflix'te en çok beklenen 5 K-Drama

2023, Netflix'teki k-diziler için yoğun ve mükemmel bir yeni yıl olacak. Ama yeni yıl boyunca gelecek olan yeni k-dramalar listesinden en çok hangileri bizi heyecanlandırıyor?

Murder DIEary (1. Sezon) 

Sezon:  1 | Bölümler:  8

Tür:  Gerilim | Süre:  TBA

Oyuncular:  Choi Woo Shik, Son Seok Koo, Lee Hee Joon

Dexter'a biraz benzeyen bir konseptle, abonelerin neden Murder DIEary'den hoşlanmadıklarını anlamak zor değil. İzleyicilerin bir anti-kahramanı, özellikle de şiddete eğilimli olanları desteklemeyi sevenlerin oğullarını yıllardır yaşamaktadır. Dizinin başrol oyuncusunun aynı zamanda Akademi Ödüllü Parazit'in başrol oyuncularından biri olmasıyla birlikte, bunu izleme listelerine ekleyen çok sayıda abone olacaktır.

Sıradan bir üniversite öğrencisi olan Lee Tang, geceleri bir markette yarı zamanlı çalıştığı sırada bir müşteriyle tartışır, bilinçsizce devam eden sallar ve onu öldürür. Suçluluk ve cinayet korkusundan muzdarip olan Lee Tang, bir gün öldürdüğü kişinin bir seri katil olduğunu öğrenir ve yavaş yavaş "kötü çekirdekleri" teşhis etme konusunda doğaüstü bir yeteneğe sahip olduğunu fark eder. Kısa sürede gönderi dışı etik kötülükler yapan insanları cezalandıran karanlık bir kahramana dönüşür.

Popüler Haberler