“Bridgerton” 2. sezon Netflix'te: Şimdiye kadar bildiğimiz her şey

“Bridgerton” 2. sezon Netflix'te: Şimdiye kadar bildiğimiz her şeyi sizler için bir araya getirdik. İşte konuya dair tüm detaylar.

2020 Noel Günü'nde Netflix'e düştüğünden beri Bridgerton , dünyanın en iyi on izleme listesine hakim oldu. Shondaland tarafından yaratılan ve Julia Quinn'in popüler romanlarına dayanan gösteri, Regency dönemi Londra'sında hayatın buharlı, duygusal ve skandal bir tasavvurudur. Dizinin ikinci sezonu için ise güzel haber geldi: Mart 2022'de Netflix'e geliyor.

Dizi, Bridgerton ailesini , sekiz kardeşi ve annelerini, özellikle aşk hayatlarına ve aile içi dramalara odaklanıyor. Birinci sezon, Bridgerton'ın en büyük kızı Daphne'nin sosyeteye ilk adımını atışını izledik. Evlenme çağına gelen genç kızların talip bulması için düzenlenen baloda sezonun en güzeli olmasına rağmen, başlangıçta herhangi bir teklif almayı başaramaz. Kendisini müstakbel taliplere daha çekici göstermek için, o ve atılgan Hastings Dükü, bir romantizm oyunu oynar. Çift nadiren göz göze gelir, bu yüzden Ton'un keskin gözleri için aşklarını inandırıcı kılacaklarından şüphelidirler. Ancak, bu oyun farklı bir hal alır ve  Daphne ve Dük adına bazı beklenmedik duygular getirir…

Popüler Haberler