En iyi Julia Garner filmleri ve dizileri

Julia Garner şu anda piyasada ki çalışan en yetenekli aktrislerden biri. 28 yaşındaki New Yorklu, iki Emmy Ödülü kazanan Ozark'taki Ruth Langmore rolüyle herkesin bildiği bir isim oldu.

Netflix gerilim filminin son sezonu için en azından bir adaylık daha alacağından eminiz. Performansı daha da iyiye gidiyor ve Ozark 4. sezon 2. bölümde karakterinin bir sonraki adımda ne yapacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.

Son dönemde Julia Garner’ın bu kadar popüler olmasına sebep olan dizi ise kuşkusuz Inventing Anna. Mini dizi olarak yayınlanan dizi de Garner, tek başına dev bir oyunculuk çıkardı. Yayınlandığı günden itibaren listelerin ilk sırasında yer alan İnventing Anna, bakalım Garner’e yeni ödüller getirecek mi.

Julia Garner bu kadar gündemdeyken onun yer aldığı diğer yapımları sizler için derledik. İşte en iyi Julia Garner film ve dizileri.

Ozark

Ozark , tüm zamanların en iyi Netflix orijinal dizilerinden biri ve ilk kez 2017'de çıkış yaptı. Dizide Evli çift Marty (Jason Bateman) ve Wendy Byrde'nin (Laura Linney) ardından, ailelerini yerlerinden edip Lake of the Ozarks'a taşınmalarını izliyoruz. Missouri bir kara para aklama planında hata yapar. Sezonlar boyunca, aile daha fazla güç için savaşırken yerel uyuşturucu satıcıları ve Meksika karteli ile uğraşmak zorunda kalır.

Garner, burada Ruth Langmore'u oynuyor. Garner olmadan Ozark bu kadar keyifli olmazdı bundan eminiz.

Ozark 4. sezon 2. bölüm 29 Nisan 2022'de başlıyor.

Popüler Haberler