Hala aramızda olan ve iyi bir hayat yaşayan ünlüler

Yıllar hızla akıp giderken bir zamanların unutmaz ünlü isimleri hala popülerliğinden bir şey kaybetmiyor. Bu yazımızda size, çocuk denecek yaşta ünlü olan ve aradan çok uzun yıllar geçmesine rağmen popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiş dünyaca ünlü isimlerden bahsedeceğiz.

Ünlü yıldızların genç halleri şimdi ile kıyaslandığında oldukça farklı. Bakalım siz neler düşüneceksiniz. İşte yılların eskitemediği ünlü yıldızların şimdiki halleri.

Johnny Mathis -  Yaş 86

Johnny Mathis, hit single'ı iIt’s  “Not for Me to Say” ünlenen efsanevi bir şarkıcı .Bazı parçaları o kadar ünlü oldu ki albümler yapmaya başladı ve bazı albümleri altın ya da platin statüsüne ulaştı ve  Billboard  listelerinde 73. sıraya yerleşti. Güzel sesi ve kendi yazdığı şarkılar o kadar ünlüydü ve hayranlar tarafından Grammy Yaşam Boyu Başarı Ödülü'ne laik görüldü ve bu ödülü sadece birkaç düzine sanatçı aldı.

86 yaşında, Johnny hala performans sergiliyor. Müzik endüstrisine olan tutkusu devam ediyor ve hala canlı performans sergiliyor. Johnny'nin ayrıca Olimpiyat yüksek atlama denemelerinde olması gerektiği halde spora karşı büyük bir tutkusu var ama olmadı. Ara sıra golf oynuyor ve birçok altın turnuva ve etkinliğe ev sahipliği yaptı. Hiç evlenmedi ama ünlü bir sanatçı olarak bekar hayatının tadını çıkarıyor.

Popüler Haberler