Lady Gaga Harley Quinn oluyor!

Lady Gaga, plan aşamasında olan müzikal bir Joker 2'de Harley Quinn'i oynamak için görüşüyor ve bu muhteşem görüntü bize onun rolde nasıl görünebileceğine dair bir fikir veriyor.

Yılın en büyük hikayelerinden biri olan, Todd Phillips'in Joker'inin devamı için Lady Gaga'nın Joaquin Phoenix'in karşısında Harley Quinn'i oynamak için erken görüşmelerde olduğu ortaya çıktı .

Phillips, uzun süredir söylentileri dolaşan Joker 2'nin resmi olarak geçtiğimiz hafta geliştirme aşamasında olduğunu doğruladı ve Instagram’da Joker: Folie à Deux adlı bir senaryonun fotoğrafını (Phoenix'in onu okurken bir resmiyle birlikte) yayınladı. Şimdi, bunun Akademi Ödülü'ne aday gösterilen GaGa'nın Palyaço Suç Prensi'nin ikonik muadilini oynayacağı bir müzikal olacağı bildiriliyor.

Her şey henüz geliştirme sürecinin çok erken aşamalarında olsa da, haberler interneti alt üst etti ve hayranlar Gaga'nın karaktere hayat verme potansiyeline hayran kaldılar. Bu, elbette, rolde nasıl görünebileceğini hayal eden hayran sanatına ilham verdi.

Bu notta, inanılmaz bir hayran sanat eserine dikkat çekelim.

Popüler Haberler