Stranger Things dünyası romanlara, çizgi romanlara ve daha fazlasına doğru genişliyor!

Stranger Things hayranları, sonunda daha fazla Stranger Things deneyimi yaşayabilmek için Netflix'in büyük hitinin bir sonraki ve son sezonunun yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyorlar. Tabii ki, çıkış tarihi henüz açıklanmadı ve muhtemelen hala uzun bir yol var.

Hayranlar çaresizce bulabildikleri herhangi bir yeni Stranger Things bilgisini almaya çalışıyorlar . Ama artık bekleyemeyen hayranlar için, neyse ki beklerken keşfedilecek pek çok Stranger Things hikayesi var.

Stranger Things en çok bir TV şovu olarak bilinse de , franchise etrafında bütün bir dünya geliştirildi. Size Stranger Things dünyası hakkında daha fazla bilgi edinme şansı vermek için birkaç farklı ortama ayrılmıştır .

Romanlar 

Stranger Things dünyasını genişletmeye yardımcı olan altı (şimdiye kadar) farklı roman yayınlandı. Romanların her biri, farklı bir karaktere ve dizinin kapsamadığı bir dönemde yaşadıklarına odaklanma eğilimindedir.

Romanların çoğu, biri ilk sezondaki olaylardan önce geçen ve diğerleri dizide tanıtılmadan önce belirli karakterlerin (Robin veya Max gibi) hikayelerini anlatan ön filmlerdir. En son kitap, üçüncü ve dördüncü sezonlar arasındaki Lucas'a odaklanıyor ve dördüncü sezonun başında bulunduğu yere nasıl geldiğini doldurmaya yardımcı oluyor.

Bu kitaplar, diziden herhangi bir şeyle çelişmemeye dikkat ediyor ve dizinin çoğu hayranı yalnızca diziyi izlediği için hayati bilgiler taşımayacağı açık. Bununla birlikte, en sevdikleri karakterlerle daha fazla zaman arayan hayranların, aksi takdirde asla keşfedilemeyecek bazı hikayeleri gerçekten araştırmalarına izin veriyorlar.

Popüler Haberler