Samsung Galaxy S III lansmanında en ilgi çeken aksesuar

Londra'da düzenlenen tanıtımda aksesuarlar da tanıtıldı.

Londra'da dün akşam Samsung Galaxy S III lansmanı gerçekleşti. Tanıtımda sadece Galaxy S III tanıtılmadı. Akıllı telefon ile birlikte aksesuarlarda tanıtıldı. Tanıtılan aksesuarlar arasında en çok ilgi gören ise Samsung S Pebble oldu.

S Pebble, Samsung'un son amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S III ile eşleşen mini MP3 çaları. S Pebble, yeni telefonun tanıtım davetiyelerinde yer alan çakıl taşlarıyla aynı görünüme sahip.

Mavi ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan S Pebble, spor yaparken ya da evden işe giderken cebinden telefonu çıkarmak istemeyen kişiler için kullanışlı bir taşınabilir MP3 çalar olacak.

Mini MP3 çalar Sadece 13,3 gram ağırlığına sahip ve 32.5mm x 43.1mm x 13.2mm boyutlarında. S Pebble, Galaxy S III ile eşleşmesinin dışında dahili 4 GB hafızası bulunuyor ve 17 saate kadar çalışabilme özelliğine sahip.

Taşınabilir Cihaz, 44,1 KHz, 128 Kbps'de müzik ve MP3, WMA, DGG ile FLAC dosyalarını çalma özelliğine sahip. SoundAlive adında bir teknoloji sayesinde Samsung S Pebble, daha net ses çıkışı sağlıyor.

Samsung S Pebble'ın Galaxy S III ile birlikte Mayıs ayının sonlarına doğru raflardaki yerini alması bekleniyor. Henüz fiyatı ve çıkış tarihi belli değil.

Ultrabook'lar ikinci yarıda daha popüler olacak
Bilgisayarınızı bakışlarınızla yönetin
Batman Arkham Shadow duyuruldu, efsane seri geri dönüyor
Sonraki Haber