A101’de yılın fırsatı! Bu elektrikli bisiklet kaçmaz!

Volta Motor tarafından üretimi gerçekleştirilen APEC APB2 elektrikli bisiklet A101 mağazalarında yerini alıyor. İşte elektrikli bisikletin özellikleri ve fiyatı!

Elektrikli bisiklet arayanlar için A101 müthiş bir fırsat sunuyor. 11 Ağustos‘ta satışa sunulacak olan APEC APB2 isimli bisiklet, 250 watt güce sahip. Modelin batarya dahil 27 kilogram ağırlığı bulunuyor e bununla beraber bisiklette taşınabilir bir pil de bulunuyor. Kullanıcılar bu pili kolay bir şekilde bisikletten çıkarabiliyor.

Saatte 25 kilometre hıza ulaşabilen APEC APB2, tam dolu pille 80 kilometreye varan bir menzil değeri sunuyor. Bu değerin yol ve hız koşullarına göre değişiklik gösterdiğini de söylemeden geçmeyelim. Kullanıcılar, bisikletle çok fazla sürat yaptığında veya bisikleti yokuşlarda kullandığında vadedilen bu menzil değeri düşüyor. 117 kilograma kadar taşıma kapasitesi bulunan modelde LED, ön far ve stop lambası bulunuyor.

A101’de yılın fırsatı! Bu elektrikli bisiklet kaçmaz!

Bu özellikler sayesinde bisikleti gece de kolaylıkla sürmek mümkün oluyor. Ön ve arka tarafında mekanik disk freninin  kullanıldığı üründe güç destekli LCD ekran da mevcut. Kullanıcılar bu ekran üzerinden bisikletle ilgili bilgilere kısa sürede ulaşabiliyor. 6 seviyeli vites sistemine sahip olan APEC APB2’de hafif alüminyum jantlar kullanılıyor.

Volta Motor tarafından üretilen bisiklette otomatik yüksek akım ve düşük voltaj korumasına destek veriyor. Yol tutuşunu artıran yerli lastiklerin tercih edildiği bisikletin peşin fiyatı 9.499 TL.

Instagram'dan Reels benzeri fotoğraf özelliği!
Yeni KPSS lisans sınavları hangi tarihte yapılacak? Ne zamana ertelendi?
Şimdi TOGG düşünsün, uygun fiyatlı Xiaomi SU7 Türkiye'ye geliyor
Sonraki Haber