En güzel Ramazan Bayramı mesajları - 2020

Ramazan bayramında sevdiklerinize bayram mesajı yollayıp bayramlarını tebrik edebileceğiniz; en güzel, kısa ve öz, resimli bayram mesajları için içeriğimize göz atmanız yeterli.

24 Mayıs 2020 Pazar günü başlayacak olan ramazan bayramında sevdiklerinize bayram mesajı yollayıp bayramlarını tebrik edebilirsiniz. Bir yanda 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'i uğurlayacak olmamızın hüznü, diğer yanda ise bayam sevinci.

Elbette bu bayram diğer bayramlara nazaran biraz buruk geçecek. Zira koronavirüs salgınından korunma amacı ile uygulanan soğa çıkma yasağı sevdiklerimizi yakından görmemize engel oluyor. Ancak bu yasakların bu salgından korunma amaçlı olduğu gerçeğini de unutmamamız gerekli. Salgın hala devam ediyor, unutmayalım!

Belki bu bayram büyüklerimizin ellerini öpemeyeceğiz, sevdiklerimize doya doya sarılmayacağız. Ama elbette bu durum Ramazan bayramını kutlamamıza engel değil. Her ne kadar aslını yaşatmayacak olsa da sevdiklerimizin bayram tebriğini görüntülü görüşme ile gerçekleştirebilir, onları birbirinden güzel resimli ve kısa cümleli mesajlar ile mutlu edebiliriz.

Teknolojioku olarak bizler de şimdiden siz değerli okuyucularımızın Ramazan bayramını en içten dileklerimiz ile kutluyoruz. Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun inşallah.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan, bu anlamda sizler için hazırlamış olduğumuz birbirinden güzel resimli bayram mesajları ile siz değerli okuyucularımızı başbaşa bırakalım.

İşte en güzel Ramazan Bayramı mesajları;

Popüler Haberler