Kripto para tokeni Ethereum (ETH) için 2022'nin Mart ayı tahmini açıklandı!

%80'in üzerinde tarihsel doğruluğa sahip kripto topluluğu, Mart 2022 için Ethereum (ETH) fiyatını belirliyor! İşte detaylar!

Kripto yatırımcılarının yer aldığı CoinMarketCap topluluğu tarafından katılım sağlanan bir anket ile  Kripto para tokeni Ethereum (ETH) için 2022'nin Mart ayı tahmini belirlendi. %80'in üzerinde tarihsel doğruluğa sahip kripto topluluğu, Ethereum'un (ETH) 2022'de büyümesini, tutunup tutunamayacağını tüm bunların yanı sıra yanı sıra tokenin yoğun kullanım durumlarında gerçekleşecek olan olası bir artışı sürdürüp sürdüremeyeceği değerlendirildi.

Kripto para tokeni Ethereum (ETH) için 2022'nin Mart ayı tahmini açıklandı!

Piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH), son haftalarda fiyat artışını gördü ve 2.200 dolardan düşük bir seviyeden 3.000 doların üzerine çıkarak işlem gördü.

Son piyasa oynaklığına rağmen, %82 tahmin doğruluğuna sahip CoinMarketCap topluluğu, 70.326 oyla Şubat ayı sonuna kadar Ethereum fiyatı için 3.632,42 $ olarak iyimser bir görünüm öngörüyor. Hedef, merkezi olmayan varlığın mevcut değerinden 530,57 $ (+%17,11) artışa işaret ediyor.

31 Mart 2022'ye kadar, topluluk 38.140 oy ile tahmin ediyor; varlık, mevcut fiyatından 748$ (+%24) artarak 3.850$'a yükselmiş olacaktır.

Kripto topluluğunun ETH fiyat projeksiyonu. Kaynak: CoinMarketCap

Kripto topluluğunun ETH fiyat tahmini tarihsel doğruluk oranı. Kaynak: CoinMarketCap

Fiyat projeksiyonu, Ethereum için yükseliş tahminini gösteriyor; Kripto para birimi hala tüm zamanların en yüksek seviyelerinin yaklaşık yüzde 35 gerisinde olsa da, sadece geçen ay altı ayın en düşük seviyelerinde işlem gördüğünü belirtmekte fayda var.

Ethereum'un kritik direnç seviyeleri karşısında yükseliş hareketlerine rağmen, Bloomberg ETH için düşüş görünümünü tartıştı.

Bloomberg analistleri ise, en son Intelligence raporlarında Ethereum fiyatının 1.700 dolara kadar düşebileceğini tahmin ediyor.

Erdoğan duyurdu! KDV'de yeni dönem başlıyor
Realme 9 Pro+ renk değiştiren tasarımıyla canlı görüntülendi!
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber