SHIB, günlük 600'den fazla yeni sahip ekliyor! Yükseliş yakın mı?

SHIB, Kasım ayındaki düşüşün ardından Aralık ayında günlük 600'den fazla yeni sahip ekliyor!

Meme kripto para birimi Shiba Inu ( SHIB ), genel piyasa FTX kripto para borsasının çöküşünün etkilerini hissettiği için son haftalarda yatay işlem gördü. Bununla birlikte, önemli bir ralli gerçekleştirememesine rağmen, sahip sayısının gösterdiği gibi, SHIB yatırımcıların ilgisini çekiyor. 

SHIB, günlük 600'den fazla yeni sahip ekliyor! Yükseliş yakın mı?

11 Aralık itibariyle SHIB'in 1.258.320 sahibi vardı ve ay başında kaydedilen 1.251.237'den Aralık ayında yaklaşık 7.083 sahibi eklendi. Bu durumda, Etherscan tarafından sağlanan verilere göre SHIB, Aralık ayında günlük ortalama 643 yeni sahip ekledi.

Gerçekten de, SHIB sahipleri Kasım ayındaki derin düşüşün ardından toparlanmaya çalışıyor. Örneğin varlık, Kasım ayının son haftasında yaklaşık 9.000 sahibini kaybetti.

Shiba Inu sahipleri. Kaynak: Etherscan

SHIB fiyat mücadelesi

Özellikle, SHIB fiyatı Aralık boyunca kırmızı bölgede işlem gördü ve varlık yükseliş trendini tetikleyecek bir dip bulmakta zorlanıyor. Basın zamanında, Shiba Inu 0,0000092 $'dan işlem görüyorken, ayın başında varlığın değeri 0,0000093 $'dı. Aralık grafiği, jetonun 5 Aralık'ta 0,0000099 $ ile zirve yaptığını gösteriyor.

Fiyat düzeltmesine rağmen, Shiba Inu istikrarlı bir işlem hacmini sürdürdü. Basın zamanında, CoinMarketCap verilerine göre varlığın 24 saatlik işlem hacmi neredeyse %8 artarak 61,7 milyon $ olarak gerçekleşti.

SHIB Aralık fiyat tablosu. Kaynak: CoinMarketCap

Mücadele eden SHIB fiyatlarının, sahiplerin kazandığı para miktarına yansıdığını belirtmekte fayda var. 21 Kasım tarihli bir Finbold raporuna göre, SHIB sahiplerinin yaklaşık %76'sı zarar ederken, yalnızca %15'i kârdaydı.

SHIB yükseliş duygularından yararlanamıyor 

SHIB, genel piyasa düzeltmesinin etkisinden muzdarip olan token ile 2021'in zirvelerinden çok uzak. FTX fiyaskosunun ardından yükseliş momentumu şansı raydan çıktı; ancak, SHIB'nin olası ağ benimseme haberlerinden faydalanması muhtemeldir.

Aslında kripto para, Elon Musk'ın SHIB'in sosyal medya devinde bir ödeme seçeneği olarak entegre edilebileceği spekülasyonuyla Twitter'ı satın almasından sonra biraz rahatladı. Ancak Shiba Inu, geliştirmeden tam olarak yararlanmadı.

Aynı zamanda, CoinMarketCap'teki SHIB topluluğu, varlığın beklentileri konusunda yükselişini sürdürüyor. Fiyat tahmini özelliğinden yararlanan topluluk, SHIB'nin 31 Aralık'a kadar muhtemelen 0,000011 dolardan işlem göreceğini tahmin etti.

Ayrıca, Finbold tarafından bildirildiği üzere, birkaç teknik göstergeyi hesaba katan bir makine öğrenimi algoritması, merkezi olmayan finans ( DeFi ) varlığının 31 Aralık 2022'de 0,000010 ABD dolarından işlem göreceğini  tahmin etti.

Sorumluluk Reddi: Bu sitedeki içerikler yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Şili'de yanardağ patlaması sonrası alarm verildi
Dogecoin bir günde 1 milyar dolar eridi! Sırada ne var?
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber