Bitcoin düşüşe mi geçiyor? Kripto para camiasında son durum

Geçtiğimiz hafta kripto para camiası oldukça hareketli dönemler geçirdi. Ancak bu hafta Bitcoin düşüşe mi geçecek sorusu akıllara takıldı. İşte detaylar.

Kripto para camiası geçtiğimiz dönemde hiç durgun değildi. Bitcoin ve Ethereum şu ana kadarki en yüksek rekorlarını kırdı. Çok hızlı bir şekilde yükseliş gösteren Shiba Inu da aynı şekilde sert bir düşüş gösterdi. Bu da gözleri kripto para camiasına çevirdi.

Yeni bir haftaya başlarken kripto parada son durum da yatırımcıların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Huobi Global Araştırma Müdürü bu hafta haftanın ilk gününde yaptığı değerlendirmede bazı açıklamalarda bulundu.

Bitcoin düşüşe mi geçiyor? Kripto para camiasında son durum

"Bitcoin haftasonu yapılan Taproot güncellemesinin ardından yeni haftaya bir miktar yükselişle 66.000$ seviyelerine yakın başladı. Ancak makro tarafta yaşanan gelişmeler risk iştahının artmasına engel oluyor. ABD’de son 31 yılın en yüksek enflasyonuna rağmen, Michigan tüketici güven endeksinin son 10 yılın en düşük seviyesine gelmesi Fed politikalarına yakın dönemdeki güvensizliğe de işaret ediyor. Makro tarafta oluşan bu riskler kripto paralara da kısa vadeli yansıyabilir. Bununla birlikte twitterda önemli bir kripto para hesabı PlanB yıl sonu Bitcoin S2F modeline göre hedefini 134.000$ seviyesinden 100.000$ seviyesine çekti ki bizim de 80.000$ beklentimizle uyumlu devam ediyor. Teknik olarak da ele aldığımızda Bitcoin bir önceki zirve ve yeni direnç noktası olan 66.000$ seviyesini kıramaması halinde 62.000$ seviyesine doğru geri çekilme ihtimali bulunuyor."

Twitter'dan beklenen kripto para adımı geldi!
Önemli haber! Kriptocular bu kez de CPU'lara saldırıyorlar!
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber