Galaxy Z Fold 4’ün ön kamerası adeta görünmez olacak

Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonlarını tanıtmasına artık saatler kalmışken, sızıntılar sayesinde bu cihazlar hakkında farklı bilgiler öğrenmeye devam ediyoruz.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, hali hazırda katlanabilir akıllı telefon sektörünün tartışmasız lideri konumunda. Özellikle Galaxy Z Flip 3 modeliyle, bu piyasayı silip süpüren teknoloji devi, 4. Serisinde Galaxy Fold’un da popülaritesini arttırmayı amaçlıyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir araştırma, son 1 yıl içerisinde satılan katlanabilir akıllı telefonların %70’nin Galaxy Z Flip 3 olduğunu ortaya koymuştu. İşte iki kardeş arasındaki bu farkın biraz daha kapanmasını isteyen Samsung, Fold 4’de oldukça konuşulacak bir yeniliğe imza atacak.

Gelen son bilgilere göre Galaxy Z Fold 4 modelinin ön kamerası, önceki modele göre çok daha az belirgin olacak. Özellikle film / video izleme veya bir metin okuma sırasında hem dikkat dağınıklığına hem de kötü görüntüye sebep verebilen bu siyah delik, kullanılan dağınık piksel teknolojisi sayesinde çok daha az belirgin olacak.

Galaxy Z Fold 4’ün ön kamerası adeta görünmez olacak

Kaynaklar, Galaxy Z Fold 4’ün ön kamera görünürlük seviyesinin Galaxy Z Fold 3’e göre %40 oranında azalacağını iddia ederken, bu bölgedeki piksel yoğunluğunun da 94ppi’den 132ppi’ye çıkacağı konuşuluyor.

Son olarak, Samsung tarafından yarın yani 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan Galaxy Unpacked etkinliği sayesinde, hem Galaxy Z Fold 4’ü hem de Galaxy Z Flip 4’ü resmen göreceğimizi bir kez daha hatırlatalım.

Xiaomi'den Türkiye pazarına özel uygun fiyatlı telefon!
Çin'de üretilen akıllı telefonlar yasaklanıyor!
Microsoft'un iç e-postaları sızdırıldı! Yapay zekada Google’dan gerideyiz!
Sonraki Haber