iPhone 14 Pro Max tasarımı net olarak görüntülendi!

Yakında piyasaya sürülecek olan yeni iPhone 14 serisi ile ilgili görseller ve detaylar gelmeye başlıyor. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

iPhone 14 fotoğrafları internette dolaşmaya başladı. Geçen hafta iki küçük ve iki büyük, iki vanilya ve iki Pro olmak üzere dört modelin arkası görüntülenmişti. Şimdi arka tasarıma daha yakından bakmanın zamanı geldi.

Cihazın vücudun geri kalanına göre kamera çıkıntısının boyutuna bakılırsa paylaşılan görselin bir iPhone 14 Pro Max olduğunu söyleyebiliriz. Çentik, bu nesil iPhone Pro modelleriyle ortadan kalkıyor.

iPhone 14 Pro Max tasarımı net olarak görüntülendi!

Pro ve vanilya iPhone'lar arasındaki fark bu yıl hiç olmadığı kadar büyük olacak. Pro modeller sadece telefoto kamerada ayrıcalık sahibi olmakla kalmıyor, aynı zamanda 48MP ana kameraya sahip olacaklar ve Apple A16 yonga setine yükseltme sunulacak. Analistlerin tahminlerine göre vanilya modelleri 12 MP arka kameralara ve A15 çipine bağlı kalacak. Vanilya modelleri de, ekranlarının 120Hz yenileme hızına sahip olup olmadığı bir tartışma konusu olmaya devam ediyor. Tahminlere göre iPhone 15 vanilya modelleri "hap ve delik" tasarımını benimseyecek. Gelecekteki iPhone'ların, donanımın bir kısmını ekranın arkasına taşımaya başlaması bekleniyor, bu da 2024'te başlayabilir. Tabii ki, uzun vadeli tahminler çok doğru çıkmayabilir.

Ancak daha iPhone 14 serisi gelmeden 15 serisi ile ilgili detayların gelmesi de oldukça dikkat çekici diyebiliriz. Teknoloji devinin bu sonbaharda yepyeni serisini tanıtması bekleniyor.

Bosch’tan devasa yatırım! Çip sorununa çare olmayı hedefliyor!
Honor yeni orta segment cihazını tanıttı! Karşınızda Honor X40i
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber