realme 7 Türkiye fiyatında sevindiren indirim

realme Türkiye'den 2021 yılının ilk sürprizi geldi. Çinli firmanın çok sevilen telefonu realme 7 indirim ile karşımıza çıktı. Bu indirim kaçmaz dostlar.

Çin'in önde gelen isimlerinden olan realme, geçtiğimiz yıl tanıtıp satışa sunduğu realme 7 modelinde büyük indirim yaptı. Türkiye'de sevilen firmalar arasına kısa sürede girmeyi başaran realme, yeni modelini hatırlayacağınız üzere Kasım 2020'de 2.999 TL'den satışa sunmuştu. Bugün yapılan sürpriz indirim ile telefonu artık daha uyguna satın alabileceksiniz.

realme 7 özellikleri ile cezbediyor

6.5 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde ekrana sahip olan telefon, gücünü MediaTek'in Helio G95 yonga seti ve 6 GB RAM'den alıyor. 64 GB dahili depolama birimi ile kullanıcıları sevindiren bu telefon, kamera kurulumu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Telefonun arka tarafında 64 Megapiksel çözünürlüğünde Sony imzalı IMX882 ana kamera + 8 Megapiksel ultra geniş açılı lens + 2 Megapiksel derinlik + 2 Megapiksel makro sensör yer alıyor. Ön yüzeye geldiğimizde ise nokta çentikli 16 Megapikselli kamera kullanılıyor.

30W Dart şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli bataryası ile gün boyu sizi doldu dolu götürecek olan telefon, 26 dakikada yüzde 50 şarj dolumu ile de dikkat çekiyor.

6 Ocak - 9 Ocak 2021 tarihleri arasında realme 7'yi yaklaşık olarak 200 TL'lik bir indirimle satın alabilirsiniz. Bu sıralar telefon değiştirmeyi düşünenler realme'nin bu indirimini mutlaka değerlendirmeli. Özellikle de telefonun kamera konusunda tatmin etmesini istiyorsanız, realme 7 tam aradığınız çözüm olabilir.

AirPods Max rakibi Huawei FreeBuds Studio Türkiye'de
Türk Telekom 2021'e çok hızlı girdi!
Popüler Andorid modeli ChatGPT özelliğine kavuştu, hemen telefonunuzu güncelleyin
Sonraki Haber