Xiaomi Redmi 9 Türkiye’de satışta! Fiyatı biraz abartı!

Xiaomi yeni Redmi modelini Türkiye’de resmen satışa sundu. Xiaomi Redmi 9 Türkiye fiyatı ise beklenenin biraz üzerinde.

Xiaomi kısa bir süre önce Türkiye’ye getireceğini açıkladığı Redmi 9 modelini resmen satışa sundu. Bazı online ticaret siteleri üzerinden satışa çıkan telefonun fiyatı ise beklentilerin biraz üzerinde diyebiliriz.

Xiaomi Redmi 9 Türkiye fiyatı ile ilgili detaylara geçmeden önce kısaca telefonun teknik özelliklerini hatırlayalım.

Xiaomi Redmi 9 Türkiye’de satışta! Fiyatı biraz abartı!

Xiaomi Redmi 9 gücünü MediaTek tarafından üretilen G80 yonga setinden alıyor. Sistemini 3GB RAM ile destekleyen telefonun dahili depolama alanı ise 64GB.

1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde 6.53 inçlik IPS LCD ekranla gelen telefonda damla çentik tasarımı tercih edilmiş. Corning Gorilla Glass 3 teknolojisiyle korunan bu ekran 400 nits’lik parlaklık değerine sahip.

5020 mAh’lık bataryadan beslenen telefonun arka yüzünde 13MP + 8MP + 5MP + 2MP’lik 4’lü ana kamera modülü yer alıyor. Ön tarafta ise 8MP’lik bir selfie kamerası mevcut.

Kutudan ilk çıktığında MIUI 11 destekli Android 10 ile çalışan telefonda 18W hızlı şarj desteği de bulunuyor.

Peki gelelim Xiaomi Redmi 9 Türkiye fiyatı ile ilgili detaylara. Hali hazırda bu telefonun ülkemizdeki fiyatı da 2899 TL olarak belirlenmiş durumda.

Açık konuşmak gerekirse bu fiyat biraz fazla diyebiliriz. Zira Xiaomi Redmi Note 9 Pro modeli de aşağı yukarı aynı fiyatlardan satılmakta.

Popüler Haberler