Beklenen gün geldi! TOGG fiyatı belli oldu!

Türkiye’nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG bu ay itibariyle ön satışa sunulacak. Önümüzdeki ay ise ilk siparişler teslim edilecek. Peki TOGG fiyatı kaç TL olarak belirlendi? İşte konunun detayları!

Türkiye uzun bir süredir bu günü bekliyordu. TOGG'un satışa çıkışı! Beki TOGG fiyatı kaç TL olacak? Uzun bir süredir bu sorunun yanıtı bekleniyordu.

Eğer Maraş depremi yaşanmasaydı, Şubat ayı bizim için çok daha güzel geçebilirdir. Çünkü Şubat ayında tüm Türkiye'nin merakla beklediği TOGG ön siparişe sunulacak ve ilk talihliler belli olacaktır.

Her ne kadar şu sıralar yaşadığımız deprem felaketinden ötürü kötü günler geçirsek de TOGG için geri sayım devam ediyor. Eğer deprem felaketindne ötürü ertelenmezse TOGG bu ay içerisinde ön siparişe sunulmuş olacak.

TOGG için geri sayım sona erdi diyebiliriz. Pek çok vatandaşın rüyalarını süsleyen TOGG satışa sunulmak üzere. 

Bir rüya daha gerçek oluyor. Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG sonunda satışa sunuluyor. Yaklaşık olarak 2 yıl önce başlayan yolculukta artık sona gelindi. Türkiye’nin ilk elektrikli otomobili TOGG bu ay itibariyle ön siparişe sunuluyor.

Popüler Haberler