Volkswagen, ID Buzz ve 340bhp+ GTX'in yolda olduğunu doğruladı

Volkswagen, yedi koltuklu ID Buzz ve 340bhp+ GTX'in yolda olduğunu doğruladı! VW'nin yeni elektrikli minibüsünden daha fazla pratiklik ve daha fazla hız gelecek.

Volkswagen ID Buzz'ı seviyoruz, ancak her zaman daha fazlasının geleceğini biliyorduk. Şimdi ne olduğunu biliyoruz. Daha fazla çok yönlülük ve daha fazla güç.

Volkswagen, ID Buzz ve 340bhp+ GTX'in yolda olduğunu doğruladı

Bu yaz, daha uzun bir versiyon gelecek. Düz bir beş kişilik araçtan çok daha çok yönlü ve kullanışlı olmalı.
 
Yılın Otomobili jüri toplantısında, VW mühendislik patronu Kai Grünitz'e yedi koltuğu olup olmayacağını ve daha fazla esneklik elde etmek için çıkarılabilir olup olmayacağını ve ön koltukların daha çok yönlü bir iç mekan oluşturmak için dönüp dönmeyeceğini sorduk. . Cevap verdi: "Evet, evet ve evet."

Üçüncü sıranın gelişi, mevcut sıranın bagajın yan tarafına kalıplanmış bardak tutuculara sahip olduğu düşünülürse pek de sürpriz değil. Ön ve arka koltuk takımlarının fırlatma kimliğinden çok daha akrobatik olması. Buzz, onu kamp ve keşif gezileri için daha uyumlu hale getirecek.

Gerçek bir California kampçısına gelince, bu plan dahilinde, ancak bize henüz tam olarak tanımlanmadığı söylendi, bu yüzden açıkça birkaç yıl uzakta.

Bu arada, aileyi hasta etmek istiyorsanız, Grünitz bir ID Buzz GTX'in de yolda olduğunu onayladı. "250kW [340bhp] üzerinde, MPV segmentinde alışılmadık bir durum" için iyi olan iki motoru var, diyor düz bir yüzle. Yeni kabin kaplaması ve yeni renkler alır. Cazibesini hızlanmaya tercih etmediğini umuyoruz.

Android Auto tam olarak nedir ve ne işe yarar?
Ford, Red Bull ile F1'e dönüyor!
Volkwagen T-Roc fiyatları şaşırttı, ilk defa bu seviyelerde
Sonraki Haber