Brad Pitt sadece bir filmden bu ücreti alacak! Yok artık

Dünyanın en önemli oyuncularından Brad Pitt, uzun bir zaman sonra bir aksiyon filminin başrolünde oynayacak. Ünlü oyuncunun kazanacağı para da ortaya çıktı.

Bugüne kadar onlarca efsane filmde başrol oynayarak daha şimdiden efsaneleşen ünlü aktör Brad Pitt, David Leitch'in yönettiği Bullet Train isimli filmle yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bir trende geçen ve birbirini tanımamasına rağmen aynı görevi almış olan 5 kiralık katilin hikayesinin anlatıldığı film, yine oldukça önemli aksiyon sahnelerine ev sahipliği yapıyor. Oldukça tehlikeli birçok sahnede bile dublorünün yerine bizzat kendisi oynayan Brad Pitt, bu tavrıyla hayranlarının saygısını bir kez daha kazanacak gibi duruyor.

Brad Pitt sadece bir filmden bu ücreti alacak! Yok artık

Filmde Pitt'in yanı sıra Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Brian Tyree Henry ve Sandra Bullock yer alacak. Böylesi bir aksiyon filminde en son 2014 yılında çıkan Fury'de sahne alan Bitt, bu yeni projesinden ise 20 milyon dolar kazanacak. Her ne kadar ilk etapta oldukça yüksek bir para gibi görünse de aslında hiç de değil.

20 milyon dolarlık kazanç Brad Pitt'i, Julia Roberts, Jennifer Lawrence, Mark Wahlberg, Leonardo DiCaprio, Denzel Washington, Will Smith, Dwayne Johnson ve Knives Out 2 ve 3 için yaptığı anlaşmayla 100 milyon dolarla listenin başında yer alan Daniel Craig'in gerisinde kalmasını engellemiyor.

Bu durumun ardında yatan sebep ise, artık değişen sinemacılık anlayışı. Örneğin Netflix, sadece beyaz perdede sahnelenecek ve kendi platformunda olmayacak bir film için neredeyse yarı yarıya gibi bir ödeme yapabiliyor. Bu nedenle, oyuncuların kazançları arasındaki fark ve dengesizliğin önümüzdeki yıllarda artarak devam etmesi bekleniyor.

Netflix ismi dolandırıcılıkla gündemde! Peki neler oldu?
Efsane film Çığlık geri dönüyor!
Skoda Kamiq fiyatları dipte! Bundan ucuzu Tofaş!
Sonraki Haber