Danilo Şef’ten üzücü haber! Sosyal medya şokta!

MasterChef Türkiye isimli program sayesinde Türkiye’deki ününe ün katan Danilo Zanna, bu kez üzücü bir haber ile gündeme geldi.

İtalyan şef Danilo Zanna, bildiğiniz gibi MasterChef Türkiye programının reyting rekorları kırmasında önemli bir rol oynuyor. Hem Türkçesi hem de hal ve tavırları sayesinde sempati kazanan Danilo şef, uzun zamandır ülkemizde yaşıyor. Bunun en önemli sebebi ise hiç şüphesiz ki İtalyan şef’in eşi olan Tuğçe Demirbilek. Her fırsatta eşine olan aşkını haykıran ünlü isim, bu kez olumsuz bir haberle gündeme geldi.

Danilo Şef’ten üzücü haber! Magazin dünyası şokta

Ortaya çıkan haberlere göre Danilo Zanna, bir süredir eşi ile şiddetli geçimsizlik yaşıyordu. Hatta iş o kadar ciddiye bindi ki Zanna, ailesi ile beraber yaşadığı evi terk etmek zorunda kaldı. Gelen haberlere göre Etiler’de yaşayan çift artık ayrı yaşıyor ve yakın zamanda ayrılığın resmi olarak da gerçekleşmesi bekleniyor. Ayrıca İtalyan şef’in oğluna yakın olabilmek için yine Etiler’de ev tuttuğu sızdırılan detaylar arasında yer alıyor.

Bildiğiniz gibi Danilo Zanna, henüz geçtiğimiz haftalarda YouTube platformunda yayınlanan Gör Beni programına konuk olmuştu. Bu programda 9 yıllık eşinden bahseden Zanna, ne kadar mutlu olduğunu da dosta düşmana gösteriyordu. Ancak görünüşe göre gözde çifte nazar değdi. Çiftten henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmese de sessizliklerini korumaları iddiaları doğrulamaya yetti.

Bu iddialar sosyal medyada adeta bomba etkisi yarattı. Aslında bakıldığında programdaki bir aşçının özel hayatı dersiniz. Fakat bizim ülkedeki sosyal medya da bunlarla çalkalanıyor. Yapacak birşey yok.

Netflix dizisi Squid Game çok izlendiği için davalık oldu!
WhatsApp, çok konuşulacak özelliğini kullanıma sundu
Tesla’da sular durulmuyor, bir ayrılık daha
Sonraki Haber