1500 TL'lik Galaxy Buds 2 Pro alınır mı?

Samsung bugün gerçekleştirdiği etkinlikte yeni kulaklık, telefon ve saatlerini görücüye çıkarttı. İşte Galaxy Buds 2 ve 2 Pro ile ilgili her şey.

1500 TL'lik Galaxy Buds 2 Pro alınır mı?

Akıllı telefon pazarının en önemli aktörlerinden birisi olan Samsung, bugün yeni bir etkinlik düzenledi. Güney Kore merkezli teknoloji devi, birçok cihazının yanı sıra yeni kablosuz kulaklık modellerini de tanıttı. Bu modellerden Galaxy Buds 2 Pro, aktif gürültü engelleme teknolojisi ile dikkat çekiyor. Bu bağlamda cihazın pazardaki rakiplerine ciddi bir göz dağı verdiğini söyleyebiliriz. İşte detaylar!

Galaxy Buds 2 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri!

Merakla beklenen Unpacked etkinliği bugün düzenlendi. Lansmanda uzun süredir beklenen Galaxy Buds 2 ve 2 Pro tanıtımı gerçekleştirildi. Söz konusu cihazlar, özelliklerine bakıldığında piyasadaki diğer rakiplerine şimdiden göz dağı veriyor diyebiliriz. Şirketin açıklamasında göre yeni kablosuz kulaklık modelleri, piyasanın en iyi ANC bir başka deyişle gürültü engelleme özelliğine sahip. Ayrıca iki kulaklığın içerisinde yeni sürücüler mevcut olduğunu ifade edebiliriz.

Pil ömrünü incelediğimizde ANC aktif durumdayken kulaklıkların yaklaşık olarak 5 saat kesintisiz müzik dinleme ve 3,5 saat telefonda konuşma imkanı sağladığına şahit oluyoruz. Şarj kutusu devreye girdiği durumlarda ise bu süreleri 18 ve 14 saate çıkartmak mümkün.

Aklınızdan “ANC kapalı olduğunda süre ne kadar?“ diye geçiyorsa işte cevabı! ANC kapalı konumdayken 8 saate kadar müzik dinleme ve 4 saate kadar konuşma imkânı söz konusu oluyor. Şarj kutusu ile bu süre 29 ve 15 saate kadar uzatmak mümkün. Gelelim fiyat konusuna. Açıklanan detaylara göre Galaxy Buds 2 Pro modelinin fiyatı 239,00 dolar olacak. Galaxy Buds 2 Türkiye fiyatı ise 1.499,00 TL.

Siz yeni Galaxy Buds 2 ve 2 Pro’yu nasıl buldunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz.