8.000 cüzdanı hacklenen Solana, hala trend tokenler arasında yer alıyor!

Solana, 8.000 cüzdanın hacklenmesine rağmen fiyatı değişmeden en trend kripto paralardan biri olarak ortaya çıkmaya devam ediyor!

8.000 cüzdanı hacklenen Solana, hala trend tokenler arasında yer alıyor!

Kripto para piyasası, zorlu birkaç ayın ardından gücünü yeniden kazanmak için mücadele ediyor ve Solana ( SOL ) ekosistemine yapılan son saldırıyla doruğa ulaşıyor olsa da, tokeni en trend kripto paralar arasında yer almaya devam ediyor!

8.000 cüzdanı hacklenen Solana, hala trend tokenler arasında yer alıyor!

4 Ağustos'ta alınan CoinMarketCap verilerine göre, SOL kripto trend listesinin lideri olarak ortaya çıkmıştı. Bu şekilde, iki gün önce öncülük eden önceki lider Terra'yı ( LUNA ) devirmişti, ancak şimdi sekizinci sırada. Bu yine de Solana ( SOL ) ekosistemine olan ilginin ne kadar etkili olduğunu ortaya koyuyor!

8.000 cüzdanı hacklenen Solana, hala trend tokenler arasında yer alıyor! - Resim : 1

4 gün önce en çok trend olan 5 kripto para. Kaynak: CoinMarketCap

4 Ağustos itibariyle CoinMarketCap platformunda tüm kriptolar arasında en çok aranan dijital varlık olarak Solana'yı takiben, Seedify.fund (SFUND) Seedify, blok zinciri oyun inkübatörü ve fırlatma rampası, %8,60 fiyat artışı.

Bu arada, zincirler arası sosyal medya entegre mantar olmayan token ( NFT ) pazar yeri LooBr (LOOBR) gün içinde %11,13 artışla üçüncü sırada yer alırken, otomatik piyasa yapıcı PancakeSwap'ın CAKE token'ı tüm dünyada %1,14 artış kaydederek dördüncü sırada yer alıyordu.

8.000 cüzdanı hacklenen Solana, hala trend tokenler arasında yer alıyor! - Resim : 2

An itibari ile en çok trend olan 8 kripto para. Kaynak: CoinMarketCap

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.