Abdülkadir Molla'nın idamına bir tepki de Akıncılar'dan geldi!

Türk Hacker grubun Akıncılar'ın son tepkisi Molla'nın idamı için oldu!

Abdülkadir Molla'nın idamına bir tepki de Akıncılar'dan geldi!

Türkiye'nin en popüler hacker gruplarından olan Akıncılar, Abdülkadir Molla'nın idamına sanal alemde büyük tepki gösterdi. Milyonlarca kişinin tepkisine yol açan hatırlayacak olursanız sosyal medya ve ülkelerin siyasi liderlerinin dilinden düşmedi. 

Bangladeş hükümetinin insanlığa karşı suç işlediğini savunan Cyber-Warrior Akıncılar grubu, başta Başbakanlık sitesi olmak üzere, Milli Savunma Bakanlığı, Sanayi Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Felaket Afet Yönetim Bakanlığı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Bakanlığı, Çalışma ve İstihdam Bakanlığı gibi birçok devlet sitesine siber saldırıda bulundu.
Cyber-Warrior Akıncılar grubu hackledikleri sitelere, Abdulkadir Molla’nın ifadelerini ve Kuran-ı Kerim’den çeşitli ayetlerin yer aldığı bir dizi not bıraktı.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cyber-Warrior Akıncılar Grubu, "Müslümanın derdi ile dertlenmeyen bizden değildir düsturunu kendine misyon eden bir Hack grubuyuz. Bu olay bütün Müslümanları üzdüğü gibi bizi de üzmüştür. Bizler de sanal alemde Bangladeş'e tepkimizi devlet sitelerini hackleyerek gösterdik" ifadelerini kullandı.