Black Desert Online'ın çıkış fragmanı yayımlandı!

Black Desert Online, beklenti içinde olduğunuz bir MMORPG olabilir!

Black Desert Online'ın çıkış fragmanı yayımlandı!

"Yıl oldu 2016 hala MMORPG oyun oyanayanlar var." Cümlesini çokça duymuşsunuzdur. Sır bu yüzden MMORPG oyununu yarıda kesip bırakanı bile gördüm. Fakat zevkler ve renkler tartışılmaz cümlesi tam da bu olayı özetler halde.

Günümüze kadar yüzlerce MMORPG oyun piyasaya sürüldü ve hepsi de birbirinden güzeldi. 2004'te çıkış yapıp hala oynanan Knight Online ise dillerden düşmeyen bir efsane haline geldi. Aslında Knigh Onilne ile birlikte ülkemizde MMORPG oyunların arttığını da söyleyebilirz. 

1457031993_black-desert.jpg
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR>> 

MMORPG oyunları denildiğinde aklımıza oyun olarak ne kadar Knight Onilne gelsede yapımcı dendiğinde bence akla Daum Games gelmeli. Çünkü bu güne kadar piyasaya sürdüğü oyunlar diğer oyunlara göre fazlasıyla kaliteyi yansıtıyor. Bu gün ise Daum Games, Black Desert Online'ı piyasaya sürdü. Black Desert Online'da harika bir iş çıkartan Daum Games'i tebrik etmek lazım. 

Black Desert Online bu gün Dünya'da birçok ülkede piyasaya sürüldü fakat ülkemizde hala yayımlanmış değil. Önümüzdeki aylar içerisinde oyunun ülkemize gelmesi bekleniyor. Oyunu oynama şansı bulamayan oyuncuların biraz daha beklemsi gerekecek ancak Black Deser Online'ın çıkış fragmanını sizlerle paylaşıyorum. Fragmanı izleyerek oyun hakkında az çok fikir sahibi olabilirsiniz iyi seyirler :).