Google Street View ile Uluslararası Uzay İstasyonu'nu keşfedin

Artık Google Street View'i kullanarak Uluslararası Uzay İstasyonunu keşfedebilirsiniz

Google Street View ile Uluslararası Uzay İstasyonu'nu keşfedin

Çoğumuz, hatta neredeyse hepimiz, Uluslararası Uzay İstasyonu içerisine ayak basma fırsatı bulamayacağız. Milyar dolarlık kayan laboratuvar ve astronot yatak ve kahvaltı, oldukça seçkin bir hedeftir ve eğer hayatınızı bilime adamayı düşünmüyorsanız bu Uzay İstasyonun görebilmek için Google'ın yeni Street View ISS merkezini kullanabilirsiniz.

Google'ın Street View, yabancı alanlarda hedef bulmayı biraz kolaylaştırmak için kullanışlı bir araç olarak icat edildi ancak, kullanıcıları neredeyse yeni konumlara götürme ve keşfetme imkânının yalnızca cazip bir özellik olmadığı açıkça görüldü . Bu yeni ek, çevrenizin 360 derecelik bir görüntüsüyle modülden modüle geçerek, ISS üzerinden kendi yolunuzu gerçekten dolaşmanızı sağlar.

 1500647289_screen-shot-2017-07-20-at-11-05-46-am.png

Uzay istasyonunun iç mekanı hakkında fark edeceğiniz ilk şey, duvarların her metrekaresine asılmış olan ekipmanın saf miktarıdır. Her boru, topuz ve kolun bir amacı var ve dünya atmosferindeki yaklaşık yirmi yılda sürekli bir yükseltme, yeniden şekillendirme ve tamir halindedir.

Buradan Uzay İstasyonunu gezebilirsiniz.