Beyaz Nexus 4 bir kez daha ortaya çıktı

Kısa süre içerisinde Nexus 4 akıllı telefonunda yenilemeye gitmesi beklenen Google, aynı zamanda beyaz renk seçeneğini de kullanıcıların beğenisine sunacak.

Beyaz Nexus 4 bir kez daha ortaya çıktı

Google I/O etkinliğine sayılı günler kaldı ve etkinlik kapsamında tanıtılması beklenen yenilikler hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. İlk olarak ocak ayında ortaya çıkan beyaz renkli Nexus 4, Filipinli bir bir kullanıcının Google+ hesabı üzerinden yayınladığı görsellerle bir kez daha ortaya çıktı.
1368473084_13-1.jpg

Arka bölümde yer alan pikselli yapının hala korunduğu net bir şekilde görülüyor. Ervin Sue adlı kişi telefonu yerel bir mağazadan satın aldığını iddia ederken, söz konusu telefonun beyaz rengi ile henüz resmi olarak satışa sunulmadığı bilgisine ulaşıyor. Üstelik LG ve Google cephesinde de bu yönde herhangi bir açıklama yapılmış değil.

Google, Nexus 4’ün 32GB versiyonun etkinlik kapsamında kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Telefon aynı zamanda LTE desteğine de sahip olacak. Görünüşe bakılırsa Google’un beyaz renk seçeneğini de hazırladığı gelen bilgiler arasında. 15-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek etkin hakkında detaylar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.
1368473109_13-2.jpg