Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 3310'un ön siparişleri durduruldu

Nokia'nın akıllı telefonları Nokia 3 ve Nokia 5'in yanısıra, özellikli telefonu Nokia 3310'un ön siparişleri İngiltere'de durduruldu.

Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 3310'un ön siparişleri durduruldu

Dün, İngiltere perakendecisi Clove'un, Nokia 3310 özellikli telefonun ön siparişlerini kabul etmeyi bıraktığını ve ön kayıt almaya başladığı haberleri gelmişti. Ön siparişin aksine ön kayıt, ön siparişler başlarken  basitçe e-posta ile tüketiciyi uyarır. Dün Clove, müşterilerinin bazılarının ön siparişlerinin iptal edildiğini belirttiler, ancak bu durum böyle görünmüyor. 

Clove tarafından bugün müşterilere gönderilen bir e-posta, ön sipariş seçeneğinin sadece Nokia 3310 için değil, aynı zamanda Nokia 3 ve Nokia 5 için de kesildiğini belirtiyor. Cihazları yapan ve Nokia adına lisans veren şirket olan HMD, Clove'un ön sipariş seçeneğini çok erken reklamı yaptığını ve bunun kaldırılmasını istedi. Clove, üç telefonun da ön sipariş talebinin çok yüksek olduğunu söyledi. 

Clove ön sipariş seçeneğinin önümüzdeki hafta sonu yenilenebileceğini ve Haziran ayı ortasında beklenen satış tarihinin doğru olduğunu da ekliyor. Clove, HMD'nin yakın zamanda duyuracağı bazı somut tarihler ​​olabileceğini söyledi.