PS Plus'ın ücretsiz Nisan oyunu açıklandı!

God of War yaratıcısı David Jaffe, PlayStation Plus abonelerine özel yeni bir oyun yayınlayacak.

PS Plus'ın ücretsiz Nisan oyunu açıklandı!

İlk PS Plus Nisan 2017 ücretsiz oyunu açıklandı. 4 Nisan'dan itibaren PlayStation Plus aboneleri, God of War'un yaratıcısından, yeni PS4 oyununu Drawn to Death adlı oyunu ücretsiz indirebilecekler. Sony genelde indirimleri önceki ayın son haftası açıklıyor. Eminiz ki PlayStation Plus sahipleri diğer oyunları öğrenmeyi iple çekiyor. 

1490035567_drawn-to-death-ps-plus-april-2017-865004.jpg

Drawn to Death tamamen bir lise öğrencisinin defter sayfalarında geçen bir üçüncü kişi atıcı oyunu. 

Sfenks Görevleri: Gizemli Sfenksleri uyandırın ve sekiz savaş odaklı bilmeceyi çözüp çözemeyeceğinizi görün. Çözülen her bilmece için yeni bir silah veya yeni bir seviye ile ödüllendirileceksiniz.

Karakter Merkezli Görevler: Oyuncular, karakterleri seviyelendirmenin yanı sıra, altı farklı karakterin her birinde 15 eylem dolu görevi oynama şansına da sahip olacaklar. En sevdiğiniz karakterler arasından yolunuzu tuttuğunuzda kostümler kazanın. Tüm karakter görevlerini yerine getirin ve Volcano God ile yüz yüze gelin!

1490035579_drawn-to-death-1.jpg

Gizem Kutular: The Drawn To Death Gizemli Kutular delicesine yaratıcı karakter kıyafetleri ile dolu. Online olarak üç maç oynayarak bedava Gizemli Kutu alın ve daha sonra savaş alanında uyguladığınız her 150 öldürme için Gizemli Kutu kazanın!

1490035607_drawn-to-death20151202154557.jpg

Kule'ye Tırmanın: The Drawn To Death kulesi, karanlık peri masalları üzerine kurulu ve sıralı modda oynuyorsanız, ulaştığınız her katla bir üst kata çıkma şansınızı arttırıyorsunuz. 

Insane Mystery Special Offer: Oyunun sürprizlerini bozmak istemiyorum o yüzden Düşmanlarımı yok et ve hayatım ... senin! diyorum.