Tasarımdan Programlamaya Mobil Uygulama Geliştirme Kitabı

Kurucu ve grafikerimizden mobil dünya üzerine Türkiye'de bir ilk!

Tasarımdan Programlamaya Mobil Uygulama Geliştirme Kitabı

Teknolojioku'nun temellerini bundan 2 yıl önce atan Murat Paksoy ve kurulduğu günden bu yana grafik ve tasarım konusunda desteğini esirgemeyen, aynı zamanda editörlerimizden olan Emrullah İncearık'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı Mobil Tasarım ve Programlama kitabı nihayet piyasaya sürüldü.

Kendi ağızlarından Tasarımdan Programlamaya Mobil Uygulama Geliştirme;

"Bilgiyi değil bildiklerinizi nasıl kullanacağınızı anlatan bu kitapta, bir mobil haber uygulamasının tasarım aşamasından yazılım aşamasına kadar geçen süreçlerini inceleyeceğiz. Ardından hep beraber bir mobil haber uygulaması yazacağız.

1381485052_751.jpg

Kitap içerisinde sadece mobil yazılım değil, aynı zamanda mobil teknolojiler ve mobil tasarım da detaylı olarak incelenmiştir. Birçok yazılımcının yetersiz kaldığı tasarım noktasında size öncü olacak bu eser sayesinde iPad, Android Tablet, iPhone ve Android Telefonlar üzerinde uygulamalarınızı rahatlıkla tasarlayabilir ve geliştirebilirsiniz. Yanında vermiş olduğumuz Görsel Eğitim CDsi sayesinde kitap içerisinde yapamadığınız noktaları birebir takip ederek yapabilirsiniz. 

Bu kitabın diğer mobil kitaplardan bir farkı var. Bu kitabı alan herkes direkt uygulama yazmaya başlayarak Mobil Dünyaya adımını atmış olacak!"

Biz de kurucumuz ve editörümüzü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Kitabı online satış hizmeti sunan seçkin mağazaların hepsinde bulabilirsiniz. (Örnek mağaza; D&R'a gitmek için tıklayın.)