iPhone 5S çizilme testi! Video

iPhone 5S'in çizilme testi videosu haberimizde!

iPhone 5S çizilme testi! Video

Apple’ın önümüzdeki ay tanıtılması beklenen yeni akıllı telefonları iPhone 5C ve iPhone 5S hakkında şimdiye kadar birçok sızıntı görsel ve bilgi görmüştük. Şimdiye kadar söylenenlere göre iPhone 5S yüksek özellikli metal kasaya sahip olurken, iPhone 5C ise plastik kasa ile gelecek. İ

Phone 5S modeli hakkında şimdiye kadar bazı görseller yayınlanmıştı. Cihazın birkaç renk versiyonuyla geleceği iddia ediliyor ve hatta altın rengi, şampanya rengi gibi renk modelleri ile görüntüleri internete sızdırılmıştı. Şimdi bu modellerin test yapıldığı bir video yayınlandı. Ancak daha piyasaya sürülmeyen iPhone 5S olduğu iddia edilen bu modeller testlerde başarısız olmuş görünüyor.

1377765821_iphone-5s-scratch-test-fails-to-surprise.jpg

Videoda altın rengi iPhone 5S’e çizilme testi yapılıyor. Siyah ve altın rengi modellere yapılan çizilme testinde her iki cihazda oldukça başarısız görünüyor.

iPhone 5S’in iPhone 5C ve iOS 7’nin tam sürümüyle birlikte önümüzdeki ay gelmesi bekleniyor. Cihazlar henüz resmen tanıtılmış değil ve videodaki modelin iPhone 5S olduğu iddia ediliyor. Tabii ki bu sadece bir iddiadan ibaret. Tanıtımda bütün gerçekler ortaya çıkacak. Bizi takip etmeye devam edin!

Aşağıda iPhone 5S olduğu iddia edilen çizilme testini izleyebilirsiniz: