Samsung, Galaxy S8 hakkında ipuçları verdi

Samsung yöneticisi, Galaxy S8'in bazı özellikleri hakkında bilgiler verdi. İşte o özellikler!

Samsung, Galaxy S8 hakkında ipuçları verdi

Perşembe günü analistler ile bir konferans görüşmesi sırasında, Samsung mobil başkan yardımcısı Lee Kyeong-tae, sıradaki Samsung amiral gemisi Galaxy S8’de yer alacak bazı özellikler hakkında bilgiler verdi. Başkan yardımcısına göre Galaxy S8’de yapay zeka hizmeti yer alacak.  

Galaxy S8 kaygan tasarım, geliştirilmiş kamera ve yapay zeka ile gelecek

Bildiğiniz gibi bu ayın başlarında Samsung, Apple’ın sanal iOS asistanı Siri’nin geliştiricisi olan ABD firması Viv Labs’ı satın almıştı. Şirketin Galaxy S8’de sunacağı yapay zeka hizmeti bu satın alma ile ilgili olabilir. Lee, Samsung Galaxy S8’de kullanılacak yapay zekanın Viv Labs teknolojisine sahip olup olmadığı konusunda yorum yapmaktan kaçındı.

Galaxy s8

Samsung ayrıca, Galaxy Note 7’de yaşadığı pil ve ısınma sorununu Galaxy S8’de yaşamamak için çalışmalarını da sürdürüyor. Eski mobil CEO'su ve şimdi Samsung eş yöneticisi olan Mr. JK Shin, hissedarlara şirketin düzenleyiciler ve bağımsız uzmanlar ile birlikte çalışarak cihazın donanım, yazılım ve üretim süreçleri de dahil olmak üzere her yönünü irdelediklerini söyledi.

Samsung’un amiral gemisi Galaxy S7 ise şimdiye kadar şirketin en çok satan akıllı telefonu olma yolunda ilerliyor ve Galaxy Note 7 fiyaskosuna rağmen iyi satmaya devam ediyor. Ayrıca Galaxy S7, Galaxy S8 tanıtılana kadar şirketin beş ay içinde yer alan tek amiral gemisi akıllı telefonu olarak kalacak.