Android 10 güncellemesi alacak Xiaomi modelleri! Tam liste!

Ülkemizde de hayli popüler olan Xiaomi’nin hangi modelleri Android 10 alacak? İşte Android 10 güncellemesi alacak Xiaomi modelleri.

Xiaomi’nin son birkaç yıldır muazzam bir büyüme yaşadığını söylemek mümkün. Çinli üretici özellikle Avrupa pazarında kısa sürede önemli bir müşteri kitlesine ulaştı. Avrupa’yla eş zamanlı olarak Türkiye’de de kurumsal faaliyetlerine başlayan Xiaomi, ülkemizde de kendisini sevdirmeyi başardı.

Asya’da uyguladığı agresif fiyat politikasını ödün vermeden Avrupa ve Türkiye’de de uygulayan Çinli şirket, uygun fiyatlı modelleri sayesinde müşteri yelpazesini hızlı bir şekilde genişletti.

Satış öncesinde olduğu gibi, satış sonrasında da müşteri memnuniyetini önemseyen Xiaomi, güncellemeler konusunda da hızlı isimlerden biri. Peki önümüzdeki günlerde Android 10 güncellemesi alacak olan Xiaomi modelleri hangileri?

Bu yazımızda mevcutta Android’in en güncel sürümü olan Android 10’u alacak olan Xiaomi modellerini sizlerle paylaşacağız.

Listeye geçmeden önce şunu hatırlatalım. Hali hazırda listede bulunmayıp, sonradan güncelleme alacak modeller olabilir. Bu listede yer alan modeller, Android 10 güncellemesi alması kesinleşmiş olan cihazlardır.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Android 10 alacak Xiaomi modelleri listemizle başbaşa bırakalım.

Popüler Haberler