iPhone 13 Pro Max

iOS 18 alacak olan iPhone modelleri netleşti

iPhone 15 serisinin tanıtımıyla birlikte iOS 17'yi de piyasaya süren Apple, bir sonraki sürümlerde her şeyi bambaşka yapmayı amaçlıyor.

iPhone 15 Pro tüm zamanların en hafif modeli olacak

Amerikalı teknoloji devi Apple tarafından geliştirilen iPhone 15 serisinin tanıtımına kısa süre kala, cihazlar hakkında bilgi gelmeye devam ediyor.

Yapılan bir araştırma hangi akıllı telefonların daha az değer kaybettiğini ortaya koydu

Akıllı telefon fiyatlarının artmasıyla birlikte ikinci el akıllı telefon pazarının hareketlenmesi, akıllara hangi telefon daha az değer kaybeder sorunu getirdi.

Bu kadar da olmaz! En iyi ekran listesinin ilk beş sırasında 4 adet iPhone modeli var!

Akıllı telefon dünyasının en popüler ismi olan iPhone, her zaman olduğu gibi yine listeleri alt üst etmeye devam ediyor.

Oppo Find N2, katlanabilir akıllı telefonların en büyük sorununu çözecek

Akıllı telefon dünyası günden güne yeni bir boyuta doğru sürüklenirken, birçok teknoloji şirketi de pazarın dışında kalmamak için kendini güncellemeye devam ediyor.

Apple iPhone 14 Plus gelmiş geçmiş en az sevilen iPhone modeli seçildi!

Apple geçtiğimiz dönemlerde iPhone 14 modelini tanıttı. Ancak bu modelle ilgili şimdiden bazı problemler çıkmaya başladı.

Apple iPhone 14 serisi pil boyutu ortaya çıktı!

Apple iPhone 14 serisini yeni tanıttı. Şimdi ise seriyle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. İşte yeni cihazların batarya kapasitesi.

Apple bu modellerin fişini çekti! Artık satılmayacak

Teknoloji devi Apple yeni iPhone serisini dün gerçekleştirdiği bir etkinlik ile tanıttı. Ancak bu bazı modeller için yolun sonu demek.

Bu kamera iPhone 13 Pro Max'te yok! Hem de 5'te 1 fiyatına!

Bu kamera iPhone 13 Pro Max'te yok! Hem de 5'te 1 fiyatına!

Apple Kuzey Amerika’da da şovunu yaptı, hem de ne şov!

Ünlü bir araştırma şirketi tarafından yayımlanan rapor, Apple’ın Kuzey Amerika pazarında da en çok satılan marka olduğunu gözler önüne serdi.

İşte Apple'ın 6 Eylül'de tanıtacağı tüm cihazlar!

Teknoloji devi Apple yepyeni cihazlarını Eylül ayında gerçekleştirdiği bir lansman ile piyasaya sürecek. İşte tüm detaylar.

Batarya kullanım testinde hem Fold 4 hem de Flip 4, S22 Ultra’yı geride bıraktı!

Samsung’un en büyük bataryaya sahip amiral gemilerinden biri olan Galaxy S22 Ultra, kendisinden çok daha küçük boyutlu bataryalara sahip iki kardeşine geçildi.

2022’nin en güçlü bataryaya sahip telefonu belli oldu!

Ünlü YouTube kanalı TechDroider tarafından yapılan batarya testi, 2022’nin en güçlü bataryaya sahip akıllı telefon modelinin kim olduğunu da göstermiş oldu.

Apple iPhone 14 Pro hayal kırıklığı yarattı!

Apple bu yılın sonbahar döneminde yepyeni telefon serisi iPhone 14'ü piyasaya sürecek. Ancak şirket bu seriden iPhone 14 Pro modeli ile hayal kırıklığı yaratabilir.

iPhone 14 Pro'dan moral bozan sızıntı

Akıllı telefon dünyasının en çok beklenen modellerinden biri olan iPhone 14 Pro, yine bir önceki modelle aynı depolama alanı seçeneklerine sahip olacak.

Xiaomi ve Mercedes iş birliği sunar: Redmi K50 AMG Edition!

Xiaomi, Mercedes AMG iş birliğiyle geliştirdiği Redmi K50 AMG Edition (Extreme Edition) akıllı telefonunu tanıttı. Özel tasarıma sahip olan telefon kullanıcıların beğenisini kazanabilir.

Xiaomi 12S Ultra Sony üretimi özel bir lens ile geliyor!

Xiaomi, Sony ile lens konusunda iyi adımlar atmaya devam ediyor. Japon firmanın özel üretimi olan Sony IMX989 lensini kullanacak Xiaomi 12S Ultra, Apple iPhone 13 Pro Max'ten %76,8 daha hassas kameraya sahip olacak.

Dimensity ve Snapdragon seçenekleriyle: Xiaomi 12 Ultra ve 12S!

Xiaomi 2022 yılının en tepe modelini önümüzdeki ay tanıtacak. Bu kulvarda birçok güçlü rakibine karşı Xiaomi 12 Ultra'nın ne yapacağı henüz bilinmiyor. Ancak Samsung Galaxy S22 Ultra ve Apple iPhone 13 Pro Max ile çok iyi işler yapmayı başarmıştı.

Xiaomi 12 Ultra üst düzey özellikleriyle Geekbench'te ortaya çıktı!

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi katili cihazı Geekbench listelerinde ortaya çıktı. Üst düzey özelliklerle tanıtılmasını beklediğimiz cihaz doğrudan Apple iPhone 13 Pro Max ve Samsung Galaxy S22 Ultra'ya rakip olacak. İşte detaylar.

Yurt dışı iPhone 13 fiyatı da arttı! Ortalık ateş yeri

Apple tarafından dün öğlen saatlerinde yapılan bir güncelleme ile ülkemizde satışa sunulan birçok Apple ürünleri önemli tutarlarda zamlandı. İşte zamlı yeni fiyatlar.

Apple taleplere yetişemiyor! iPhone 13 Pro serisi siparişleri artırıldı

Apple geçen yıl piyasaya sürdüğü iPhone 13 Pro serisine gelen taleplere yetişemiyor. Şirket şimdi siparişleri çok daha fazla arttırdı.

Apple iPhone 14 Pro hakkında yeni detay! Bu sefer farklı olacak

Apple bu yıl en yeni iPhone 14 ailesini piyasaya sürecek. Şirketin bu yılki modellerinde bazı değişiklikler yapması bekleniyor. İşte tüm detaylar.

Samsung'un en çok satan telefonunu duyunca çok şaşıracaksınız!

Samsung 2021 yılında pek çok cihaz tanıtmıştı. Bu cihazlar arasında amiral gemisi sıfatı taşıyanlardan tutunda orta seviye ve giriş seviyesi cihazları da vardı. Ancak firmanın en çok satan telefonu ne amiral gemisi ne de orta segment katili cihazı çıktı. İşte gizemli en çok satan telefonu!

Apple yine tutturamadı! iOS 15.4 güncellemesinde can sıkan problem

Apple iOS 15.4 güncellemesi beraberinde bir çok problem getirdi. Bu problemlerin en önde geleni de erken pil bitmesi sorunu. İşte tüm detaylar.