Apple iPhone 14

Apple ve Samsung zirvedeki yerlerini korudular

Akıllı telefon pazarının en büyük iki ismi konumunda olan Apple ve Samsung, yıllar geçse de pazardaki hakimiyetlerini hiç kaybetmiyorlar.

Honor Magic Vs 2'den heyecanlandıran haberler geliyor

Honor'un merakla beklenen akıllı telefon modeli Magic Vs 2'den çok önemli bilgiler gelmeye devam ediyor.

Huawei Mate X3 Pro hakkında yeni bilgiler var

Çinli teknoloji devi Huawei tarafından geliştirilen Mate serisi yakın zamanda yeni bir modele daha kavuşacak.

Apple iPhone 14 kullanıcıların memnuniyet oranını açıkladı

ABD merkezli akıllı telefon üreticisi olan Apple, 14. nesil iPhone kullanıcılarının memnuniyet derecesini açıkladı.

Karşınızda dünyanın en ince katlanabilir telefonu: Honor Magic V2

Honor Magic V2 modeli birçok sızıntının ve uzun bir bekleyişinin ardından nihayet tanıtıldı.

Xiaomi 13 Ultra'nın açılıp kapanabilen merceğine yakından bakın! [Video]

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi'nin özellikle Samsung ve Apple'a meydan okuduğu 13 Ultra serisi açılıp kapanabilen merceğe sahip. Şirketin rakiplerini dize getirmek istediği bu modelin gelin kamera özelliklerine yakından bakalım.

Apple iPhone 14 Türkiye fiyatını 18 bin TL’ye düşürmeye hazırlanıyor! Yok satacak!

Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Apple, önemli bir yol ayrımında. Eğer şartlar olgunlaşırsa iPhone 14 Türkiye fiyatı 18 bin TL’nin de altına düşecek. İşte konunun detayları.

Xiaomi 13 Ultra'nın bazıları için "Ultra" olabilecek sonuçları yayınlandı!

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin tanıtırken çok şeyler beklediği modeli 13 Ultra tanıtıldı. Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Çin'de piyasaya sürülen cihazın bazı sonuçları açıklandı. Bazıları için gerçekten Ultra olan bu sonuçlara gelin yakından bakalım.

Apple, uydu üzerinden iletişim sağlayacak ülkeler listesini genişletiyor

Amerikalı teknoloji devi Apple, iPhone 14 serisiyle birlikte tanıttığı uydu üzerinden iletişim özelliğini daha fazla ülkede kullanıma sunuyor.

iPhone 14’ün sarı renkli hali bir anda trend oldu

Amerikalı teknoloji devi Apple, kullanıcıları için yeni sarı rengi piyasaya sürdü. İşte iPhone 14’e gelen yeni taze kan.

Realme’nin Dinamik Ada’sı kendini gösterdi

Apple tarafından Eylül ayında tanıtılan iPhone 14 Pro modellerinin en dikkat çekici özelliği olan Dinamik Ada, yavaş yavaş Android markaları arasında da yayılmaya başlıyor.

iPhone 14 alamayanlar üzülmesin! Apple'ın iPhone 15 fiyatları için çok büyük planları var!

iPhone 14 serisi yüksek fiyatları nedeniyle az talep görmüştü. Bunun farkında olan Apple, yaklaşan iPhone 15 serisinde işleri değiştirecek. İşte yüzlerce kişinin merak ettiği o gelişme.

Samsung kendini aştı: Galaxy S23 Ultra piyasadaki en parlak ekranlı telefon olacak!

Bugünün erken saatlerinde, yaklaşmakta olan Samsung Galaxy S23 serisi ile ilgili bazı yeni haberler geldi. Galaxy S23 Ultra'nın iPhone 14 Pro Max'i geride bırakarak akıllı telefonlar arasında en parlak ekrana sahip olabileceğini söyleniyor. İşte detaylar.

Redmi K60 serisi hızlı şarj performansı ile fark yaratacak!

Xiaomi'nin alt markası Redmi yeni telefon serisi Redmi K60 ile sektöre damga vuracak. Gelin cihaz serisinin sunacağı özelliklere bakalım.

iPhone 14 Apple'a pahalıya patladı!

Teknoloji devi Apple iPhone 14 üretimi için daha önceki serilere harcadığından çok daha yüksek miktarlarda harcama yapıyor. İşte detaylar.

Apple AirPods Pro 2 geliyor! Bildiğiniz kulaklıkları unutun

Teknoloji devi Apple yeni kulaklıkları ile sektöre damga vurmayı hedefliyor. İşte şirketin yeni kulaklıkları ile ilgili tüm bilinenler.

Apple iPhone 14 Pro problemleri bitmek bilmiyor!

Apple geçtiğimiz günlerde yeni iPhone serisini tanıttı ancak görünüşe göre cihazlarla ilgili sorunlar bitmek bilmiyor. İşte detaylar.

Apple iPhone 14 serisi hayal kırıklığı yarattı!

Apple geçtiğimiz günlerde duyurduğu iPhone 14 serisi ile görünüşe göre beklentileri karşılayamadı. İşte tüm detaylar.

Xiaomi 13 Pro gösteriye hazırlanıyor! [iPhone 14'e büyük rakip!]

Xiaomi, Apple iPhone 14 serisine büyük rakip hazırlıyor. Çinli firmanın en tepe modeli olacak modeli büyük revizyonlar içerecek. Özellikle fotoğraf konusunda kullanıcıları memnun edecek olan model piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Bildiğiniz iPhone modelleri unutun! İşte Apple iPhone 15 Pro Max

Apple iPhone 14 serisini yeni piyasaya sürmüş olsa da şimdi 15 serisi ile ilgili söylentiler çıkmaya başladı. İşte tüm detaylar.

Apple iPhone 14 Pro, iPhone 14'ten daha fazla tercih edildi!

Apple geçtiğimiz günlerde iPhone 14 serisini tanıttı ancak şirket şimdi bu serideki en popüler modeliyle öne çıkıyor gibi görünüyor. İşte detaylar.

Apple iPhone 14 dayanıklılık testinde!

Apple'ın yeni cihaz serisi iPhone 14 geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. Şirketin yeni cihazı dayanıklılık testine tabi tutuldu.

Amiral gemisi Xiaomi 13 ve MIUI 14'ten ilk kareler geldi!

Xiaomi'nin MIUI 14 arayüzünü ilk kullanacağı cihazı Xiaomi 13 olacak. Firmanın doğrudan Apple iPhone 14 serisi ile baş edeceği cihazı hakkında tüm bilinenleri sizler için derledik.

Apple iPhone 14 Pro, kamera problemleri göstermeye başladı!

Apple yeni serisi 14 ile beklentileri karşılayamadı desek yanlış olmaz. Zira serinin Pro modelinde kamera sorunları yaşanmaya başladı.